Author Topic: Don jalkapallopaidat lapsille Jermaine Mohamed Salah tarttui tuplaan Amex-stadionilla lisätäkseen Jo  (Read 34 times)

RosalinePi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • I am Don from Gemunden. I am learning to play the Pedal Steel Guitar. Other hobbies are Games Club - Dungeons and Dragons, Monopoly, Etc..
    • View Profile
    • jalkapallo pelipaidat lapsille Don
Don Ranska Paita JacquesM
Mohamed Salah tarttui tuplaan Amex-stadionilla lisätäkseen Jordan Hendersonin varhaista tavoitetta, kun vasta kruunatut mestarit varmistivat voiton.
Leandro Tossard teki maalin ennen puoliaikaa, mutta Brightonin kohtalo pääsi kumoamaan avauksen kymmenen minuutin Ranska Paita kuluttua, kun Liverpool sijoittui kahden maalin johtoon.
Varsinkin Van Dijkillä oli melko standardipeli, mutta se tuotti tyylikkään hetken toisella puoliskolla, joka lähetti fanit villeille.
Kun Lewis Dunk lähetti pitkän pallon ylöspäin Aaron Connollylle, Van Dijk keskeytti pallon pallon.
Maalin kohteeksi hän päätti siirtää pallon takaisin oman päänsä yli, puhdistaen Connollyn, ennen kuin hän pelasi pelaajaa Andy Robertson.
Alisson Becker näytti sprinting potkaneen maalia ja odottaa hollantilaisen nyökkäävän palloa takaisin hänelle.
Ja Real Madrid Paita Punaiset fanit olivat yhtä hämmentyneitä liikkeestä, kun he pitivät kiitosta Twitterissä kasvattamaan kiitosta Ballon d ': n tai finalistin joukosta.
Yksi fani tweetti: 'Oikeasti, hänen piti nauraa pari kertaa siitä, kuinka hyvä se oli. Hän' on epätodellinen '
Check out my page; [url=http://www.thefinalwaltz.com/7004-Ranska-Paita.fi]Ranska Paita[/url]

 

0:00 / 0:00

Now Playing: